Trei tineri au fost reţinuţi pentru că au furat dintr-un magazin

0
Trei tineri din Vatra Dornei au fost prinşi ieri după ce în noaptea dinspre 15 spre 16 ianuarie au furat dintr-un magazin din localitate un televizor şi mai multe produse alimentare.

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Vatra Dornei l-au prins ieri pe Mihai H. de 32 ani din localitate după ce a furat, în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, dintr-un magazin din Vatra Dornei un televizor LCD şi produse agroalimentare, în valoare de 3.250 lei.

taguriSuceavasocialfurtAcesta a fost ajutat de către Tiberiu S. de 24 ani şi Mihai S. de 22 ani ambii din municipiul Vatra Dornei, să transporte bunurile în podul casei în care locuiesc, cu toate că ştiau că acestea erau furate. Cei trei au fost introduşi în arestul IPJ Suceava.

“În baza probatoriului administrat s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de Mihai H. pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, iar faţă de ceilalţi doi pentru complicitate la infracţiunea de furt, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a explicat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava. Patronul magazinului şi-a recuperat în totalitate bunurile.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei