Student din Vatra Dornei gasit "fumat" pe strada

0
Un tanar a fost gasit, ieri, halucinand pe strada. Tanarul de doar 21 ani a fost preluat de un echipaj de ambulanta si dus la spital. Ilie R. este din Vatra Dornei si este student in Iasi. In cursul serii, tanarul din Vatra Dornei a mers la un weed-shop, cu mai multi prieteni, si a cumparat un joint legal. Dupa ce s-au despartit, tanarul s-a dus singur acasa, insa iarba a inceput sa-si faca efectul.

Adus la Spitalul Sf. Spiridon, studentul halucina, inima ii batea puternic si il durea capul. "Un tanar a fost adus in Unitatea de Primire Urgente (UPU) Sf. Spiridon dupa ce i s-a facut rau de la produsele etnobotanice. Pacientul avea halucinatii, cefalee si tahicardie. A primit tratamentul de hidratare, sedative, dar nu a necesitat internarea", a declarat conf. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU Sf. Spiridon.

Potrivit statisticilor, peste 75 la suta dintre pacientii fumati sunt adulti tineri, cu varstele cuprinse intre 18 si 30 ani. Pana acum, in UPU Sf. Spiridon n-a calcat nici un barbat peste 40 ani.

SURSA: BZI.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei