Inundaţii şi persoane blocate într-o maşină surprinsă de aluviuni

0
Pentru a doua oară în ultima săptămână, ploile torenţiale căzute în zona de munte a judeţului au provocat inundaţii pe raza municipiului Vatra Dornei.

Dacă joia trecută au fost inundate 10 case, 14 curţi, 6 anexe, 10 grădini şi 4 curţi şi subsoluri ale unor societăţi comerciale, în noaptea de luni spre marţi, pompierii dorneni au fost solicitaţi să scoată apa din 14 case, 4 subsoluri şi curţi ale unor societăţi comerciale şi 20 de curţi, grădini şi anexe de pe mai multe străzi din municipiu.
Şi de această dată, pe lângă cadrele Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei aflate de serviciu au fost chemate de acasă şi cele aflate în tura liberă, pentru evacuarea apei intervenind în cursul nopţii şi pompieri de la Câmpulung Moldovenesc.

Tot în urma ploilor torenţiale, un autoturism VW, în care se aflau două persoane, a fost blocat de aluviuni pe strada Negreşti.
Pentru deblocarea autoturismului şi implicit a celor două persoane blocate au intervenit 8 subofiţeri cu o autospecială şi un echipaj SMURD, misiunea de salvare încheindu-se cu bine.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei