Incendiu in Neagra Sarului

0
Luni dimineaţă, alarma a sunat îndelung la Detaşamentul de pompieri din Vatra Dornei anunţând producerea unui incendiu la o gospodărie particulară din satul Neagra Şarului.

Imediat au pornit la drum două autospeciale pentru localizarea şi stingerea incendiilor, însoţite de 10 pompieri, iar în sprijinul acestora au sărit şi patru voluntari cu o motopompă aparţinând Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Şaru Dornei.

Când au ajuns la faţa locului, şura şi adăpostul de animale din gospodăria lui Ioan L. se transformaseră într-un rug, iar flăcările erau de aproape cinci metri înălţime proprietarul încercând din răsputeri, ajutat şi de vecini, să stingă focul ca să nu se extindă şi la casa de locuit.

Incendiul a dat ceva de furcă şi pompierilor, aceştia luptându-se cu flăcările mai bine de două ore.

Din fericire, nu au existat victime omeneşti iar în urma cercetărilor s-a stabilit că focul a izbucnit de la furajele pe care omul tocmai le-a strâns şi le depozitase în podul şurii, acestea suferind fenomenul de autoaprindere în urma temperaturilor ridicate înregistrate în ultimele zile.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei