Buldoexcavator furat din Italia, confiscat în trafic, la Ciocăneşti

Un buldoexcavator despre care există date concrete că a fost furat din Italia a fost depistat în trafic, pe DN 18, în satul Botoş, comuna Ciocăneşti, conform unui act de vânzare-cumpărare utilajul aparţinând unei societăţi din Gura Humorului. Marţi, în jurul orei 17.30, poliţiştii de la Secţia Rurală 15 Vatra Dornei au tras pe dreapta un autocamion cu platformă, pe care se afla un buldoexcavator.

Bărbatul de la volan, Robert J., în vârstă de 38 de ani, din oraşul Gura Humorului, a prezentat actele camionului, care erau în regulă, precizând că actele buldoexcavatorului sunt la administratorul societăţii la care este angajat. După ce au verificat seria de saşiu a utilajului şi au consultat baza de date, poliţiştii au constatat că acesta figurează ca furat din Italia.

Poliţiştii au ajuns apoi şi la administratorul societăţii, Daniel C., în vârstă de 39 de ani, din oraşul Gura Humorului, care a prezentat pentru acest utilaj un contract de vânzare-cumpărare, precum şi un certificat de înregistrare, constatându-se, precizează Poliţia, o neconcordanţă privind seria de saşiu.


Poliţiştii vor trebui să stabilească acum pe ce filieră a ajuns utilajul la administrator şi în ce măsură ştia acesta de unde provine buldoexcavatorul.



/

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei