Dorna Vatra Dornei a pierdut trofeul Cupei României la fotbal – Faza judeţeană

Foresta Mălini a câştigat ediţia din acest an a Cupei României la fotbal – Faza judeţeană după ce dispus ieri, la Gura Humorului, în ultimul act al competiţiei de gruparea Dorna Vatra Dornei, cu scorul de 4-1. Meciul în sine a fost unul foarte spectaculos, disputat sub semnul fair play-ului.

Vladimir Prisacă, fostul atacant al Cetăţii Suceava, a deschis scorul pentru Foresta Mălini în minutul în minutul 38, însă dornenii au izbutit să restabilească egalitatea chiar înainte de pauză, prin golul marcat din lovitură liberă de antrenorul – jucător Mişu Szekely. Unul din cei mai activi fotbalişti de pe teren în prima repriză a fost atacantul Cezar Ioja, care este înscris în cursa pentru câştigarea Primăriei Vatra Dornei.

Echilibrul partidei s-a rupt definitiv după ce forestierii au trecut din nou în avantaj graţie reuşitei semnate de Onofrei. Din acel minut 65 până la final, pe teren nu a mai existat decât o singură formaţie, Foresta Mălini, care a mai înscris de alte două ori prin Iosub (autogol) şi acelaşi Prisacă.

Dorna Vatra Dornei: Marolicaru – Paraschiv, Iosub, Prodan, Cuciureanu, Baicu, Szekely, Diaconu, Sanaru, Buhăceanu, Ioja. Au mai intrat Glaschi, Ţigănetea şi Cârneală.


Foresta Mălini: Plăcintă – Constantin, N. Ailenei, Filip, Furtună, Ciobanu, A. Aileni, Păşcănuţ, Beclea, Prisacă, Cristea. Au mai evoluat Onofrei, Timofte şi Norocel.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei