O bătrână în cârjă, strivită sub roţile unei semiremorci

0
O bătrână în vârstă de 79 de ani, din municipiul Iaşi, venită la Vatra Dornei la fiica ei, a murit în urma unui îngrozitor accident rutier, strivită sub roţile unei semiremorci.

Potrivit poliţiei, accidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în jurul orei 15:40, pe strada Chilia, din Vatra Dornei.

Şoferul unui autotractor cu semiremorcă, Csaba S., în vârstă de 38 de ani, din judeţul Alba, a reparat o defecţiune apărută la autovehicul şi se pregătea să iasă din parcarea situată pe partea stângă a străzii, în momentul în care, neasigurându-se la plecarea de pe loc, a pătruns pe trotuarul din partea stângă şi a acroşat-o pe Eugenia A, care se deplasa în calitate de pieton.

Bătrâna, care mergea cu dificultate, sprijinindu-se de o cârjă, nu a mai avut nici o şansă, fiind proiectată pe carosabil şi strivită cu roţile din partea dreapta spate a semiremorcii.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de cadrele formaţiunii poliţiei rutiere Vatra Dornei.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei