Percheziţie în casa grefierei de la Parchetul Vatra Dornei

0
     Casa grefierei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, Angelica Mariana Bulughiană, a fost percheziţionată, în urmă cu două zile, de ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie –Serviciul Teritorial Suceava, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

Din informaţiile noastre, oamenii legii bănuiesc că s-ar fi măsluit acte din dosarele penale existe la nivelul parchetului de la Vatra Dornei, pentru a-i favoriza pe anumiţi indivizi cercetaţi de procurori.

Faptul că s-a făcut o percheziţie la locuinţa grefierei Angelica Mariana Bulughiană a fost confirmat chiar de către procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, Vasile Mandici, care, însă, a spus că amănunte despre acest caz vor fi date publicităţii în zilele următoare.

Procurorul general al Sucevei a mai spus doar că Angelica Mariana Bulughiană ar fi în concediu şi este internată într-un spital din Cluj.

În cursul zilei de ieri, am încercat să luăm legătura şi cu prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, Irina Ciobanu, care este şi purtător de cuvânt, însă nu am reuşit acest lucru, deşi am sunat de mai multe ori într-un interval de câteva ore, atât pe telefonul personal, cât şi pe cel de serviciu.

Operaţiunea a fost una ţinută la cheie, foarte puţini oameni ştiind de percheziţia de la casa grefierei.

ARTICOL COMPLET: MonitorulSV.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei