Dorna Vatra Dornei îşi face planuri de Liga a III-a

0
Oficialităţile locale şi conducerea Clubului Sportiv Municipal din localitate au pus la cale zilele trecute un plan de revitalizare a fotbalului dornean. Obiectivul principal este promovarea echipei oraşului în eşalonul trei al fotbalului românesc, acolo unde dornenii au activat cu succes înainte de Revoluţie, dar şi în anii 90.

Viceprimarul Mircea Rusu, care este şi preşedintele CSM Dorna Vatra Dornei, a luat în calcul două alternative pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Calea normală ar fi formarea unei echipe puternice în vară şi atacarea promovării în sezonul 2010-2011. O altă pistă pe care o sondează oficialii dorneni este căutarea unui loc vacant în Liga a III-a, astfel încât să poată fi posibilă participarea în eşalonul trei al fotbalului românesc începând chiar din această toamnă.

„În acest moment luăm în calcul ambele variante. Oricum, intenţionăm ca la finalul actualei ediţii de campionat să facem inventarul zecilor de fotbalişti pe care îi avem împrumutaţi pe la grupări din campionatul judeţean, cu ajutorul cărora vom construi o echipă competitivă. Important este că au început deja lucrările de modernizare la baza sportivă. Birourile şi vestiarele vor avea în scurt timp o nouă faţă, urmând ca în clădirea de la stadion să se amenajeze şi câteva camere de odihnă pentru sportivi”, a declarat Mihăiţă Szekely, coordonatorul secţiei de fotbal de la Clubul Sportiv Municipal Dorna.

Prin promovarea în Liga a III-a şi crearea unor condiţii optime de performanţă, conducătorii dorneni speră să stopeze exodul tinerelor talente din localitate către alte cluburi din ţară. Numai astă iarnă, spre exemplu, trei fotbalişti de mare perspectivă în vârstă de 14 ani, Răzvan Dulap, Claudiu Dulap şi Robert Candrea, au fost convinşi să părăsească Vatra Dornei pentru a se transfera la Universitatea Cluj.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei