MARIUS HAJA, candidatul PSD pentru Primăria Dorna Arini lansează o provocare curajoasă: "Să nu ne mulțumim cu puțin!"

Marius Haja: ”Vă invit să fiți alături de noi în acest demers curajos. Haideți să nu ne mulțumim cu puțin! HAI CĂ SE POATE MAI MULT în Dorna Arini!”
Inginerul Marius Haja și-a anunțat oficial candidatura pentru funcția de primar al comunei Dorna Arini din partea Partidului Social Democrat: "Acesta nu este doar un pas în cariera mea politică, ci este un angajament ferm pe care mi-l asum în fața comunității. Alături de echipa mea frumoasă, cu sprijinul Partidului Social Democrat, sunt hotărât să mă implic pentru bunăstarea comunei noastre dragi și a locuitorilor săi!" a declarat Haja în cadrul evenimentului de lansare care a avut loc duminica trecută la Căminul Cultural ”Savin Alexievici” din comună.

Marius Haja - PSD Dorna Arini

Mulțumindu-le doamnei deputat Mirela Adomnicăi și deputatului Gheorghe Șoldan, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava, precum și tuturor colegilor din PSD, Marius Haja a subliniat sprijinul și unitatea partidului în această cursă electorală. De asemenea, a exprimat recunoștința față de locuitorii comunei Dorna Arini care l-au susținut, în ciuda intimidărilor: "Mulțumesc tuturor celor din Dorna Arini care au avut curajul să fie alături de mine, în ciuda nivelului de intimidare care a depășit orice limită!"

Candidatul PSD a evidențiat necesitatea unei schimbări în administrația locală, criticând starea actuală și proiectele neterminate lăsate de fostul primar PSD, Ioan Moraru. "Cunoaștem toți realitatea politică, presiunile la care s-a ajuns, însă cu toate acestea, am decis să îmi asum această luptă cu convingerea fermă că se pot face mai multe pentru comuna noastră. Este inacceptabil să ne mulțumim cu realizări puține atunci când potențialul nostru este atât de mare. Nici măcar proiecte lăsate la cheie de fostul primar PSD, Ioan Moraru, nu au fost duse la bun sfârșit, ce să mai vorbim de demararea unor noi inițiative?!" a punctat Haja.

În discursul său, Haja a promis o luptă pentru revitalizarea economiei locale, îmbunătățirea infrastructurii și susținerea educației și sănătății: "Este despre a nu accepta stagnarea, despre a respinge mediocritatea administrativă și despre a insista pentru realizări concrete care să îmbunătățească viața fiecărui locuitor al comunei. Întreaga echipă, ne angajăm să promovăm o agendă ambițioasă, concentrată pe revitalizarea economiei locale, îmbunătățirea infrastructurii și susținerea educației și sănătății pentru toți cetățenii noștri. Este timpul să transformăm Dorna Arini într-un model de urmat, un loc unde fiecare familie să poată prospera."

La începutul acestei săptămâni, Marius Haja și-a depus oficial candidatura, marcând începutul unei noi etape în politica locală. "Aceasta este ocazia noastră să arătăm că, dacă avem voință și dedicare, putem depăși orice obstacol," a motivat el, invitând comunitatea să se alăture în această bătălie electorală.

Cu un apel la acțiune și speranță, Marius Haja îndeamnă: "Haideți să nu ne mulțumim cu puțin! Haideți să construim împreună comuna pe care o merităm!" Sub sloganul său de campanie "HAI CĂ SE POATE MAI MULT!", candidatul PSD promite să aducă un suflu nou și dezvoltare pentru toți locuitorii comunei Dorna Arini.

 

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei