O dorneancă a fost tâlhărită în fața casei sale, de un individ cu fața acoperită.

O femeie a fost tâlhărită la Vatra Dornei de un individ care a urmărit-o. Dorneanca a fost atacată în fața casei sale, de un individ cu fața acoperită
O femeie a fost tâlhărită la Vatra Dornei de un individ care a urmărit-o. Dorneanca a fost atacată chiar în fața casei sale, de un individ cu fața acoperită. Victima a sunat imediat la 112 și polițiștii au reușit să-l identifice pe atacator.

Femeie tâlhărită la Vatra Dornei

După efectuarea cercetărilor, s-a constatat că individul a urmărit persoana vătămată pe traseul spre locuința acesteia, iar în momentul în care femeia a ajuns în fața casei acesta și-a tras gluga de la haină pe cap și a acostat-o pe persoana vătămată.

Tânărul i-a smuls femeii din mână punga de cumpărături și poseta cu bunurile personale, iar după comiterea faptei a fugit cu bunurile sustrase printre blocuri. Întrucât la scurt timp după săvârșirea infracțiunii, autorul a observat o patrulă de poliție ce circula în apropierea locuinței sale, acesta s-a deplasat la imobilul unde domiciliază persoana vătămată și a abandonat bunurile sustrase într-un loc întunecos situat în apropierea ușii de acces a casei.

Cu ocazia audierii, numitul David P. S. a recunoscut comiterea faptei, față de acesta dispunându-se măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca procurorul de caz să propună Judecătoriei Vatra Dornei arestarea preventivă.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei