ÎNCĂ O PALMĂ PENTRU DORNA: Elicopterul SMURD destinat intervențiilor montane care trebuia să ajungă la Vatra Dornei, va ajunge până la urmă la Câmpulung, a anunțat Gheorghe Flutur

Elicopterul SMURD destinat intervențiilor montane care trebuia să ajungă la Vatra Dornei, va ajunge până la urmă la Câmpulung
Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, marți, în ședința Consiliului Județean că a fost înștiințat că județului Suceava i s-a repartizat un elicopter SMURD.

Astăzi am primit hârtia privind dotarea județului Suceava cu un elicopter. Ministerul de Interne ne-a informat că s-a repartizat unul din cele trei elicoptere la Suceava. Probabil, în ședința următoare vom pune pe ordinea de zi. Baza va fi la Câmpulung Moldovenesc unde Primăria ne va da un teren unde noi, Consiliul Județean, vom face o investiție, respectiv hangarul și tot ceea ce înseamnă locul unde acest elicopter va fi parcat”, a spus Flutur conform NewsBucovina.ro.

Elicopter SMURD Vatra Dornei - Câmpulung

Toate bune și frumoase, însă în urmă cu aproximativ trei săptămâni și chiar acum un an eram anunțați că acest elicopter va ajunge la Vatra Dornei și dovadă stau mai multe articole de presă:

O bază de intervenție montană cu elicopter SMURD va fi înființată la Vatra Dornei. (NewsBucovina.ro - 04.03.2021)


Elicopter SMURD pentru viitoare bază de la Vatra Dornei, recepționat de IGSU (StiriSuceava.net - 05.03.2021)


Demersuri făcute de Flutur pentru aducerea unui elicopter SMURD în zona Dornelor şi pentru un nou spital la Vatra Dornei (MonitorulSV.ro - 01.02.2020)



Observăm că primarul Câmpulungului, Mihăiță Negură se declară onorat că municipiul Câmpulung Moldovenesc va deține un Punct de Operare Aeromedicală, cum e și normal de altfel. Totuși, ce s-a întâmplat între timp de acest elicopter va ajunge la Câmpulung? De ce nu a făcut primarul Ilie Boncheș demersuri astfel încât ”să se simtă onorat” de înființarea unui punct de operare aeromedicală la Vatra Dornei, după cum s-a anunțat inițial? Cine a decis această mutare? De ce autoritățile noastre locale stau atât de impasibile și nu iau deloc atitudine în astfel de situații? Unde e acel Gheorghe Flutur care făcea din Vatra Dornei ”a doua capitală a județului”, după cum anunța într-un interviu???

Sunt o mulțime de întrebări la care ar trebui oferite răspunsuri atât de la nivel local cât și județean. Deja prea suntem tratați în bătaie de joc și pare că nu mai există nimeni care să apere interesele Dornei și ale dornenilor. Mii de ”mulțumiri” celor care i-au tras Dornei încă o palmă!!!

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei