Incendiu la o gospodărie din municipiul Vatra Dornei din cauza unui coș de fum neizolat corespunzător (FOTO/VIDEO) - VATRA DORNEI LIVE - Stiri Vatra Dornei | Anunturi, Evenimente Vatra Dornei

Incendiu la o gospodărie din municipiul Vatra Dornei din cauza unui coș de fum neizolat corespunzător (FOTO/VIDEO)

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit sâmbătă seara cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o gospodărie din municipiul Vatra Dornei.


La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la o construcție în care se afla centrala termică, cu pericol de propagare la clădirile învecinate.

Incendiul a fost lichidat după mai bine de trei ore. În urma incendiului au ars acoperișul construcției pe o suprafață de 50 mp, tavanul pe 16 mp și ușa (din PVC) de la intrare. De asemenea, s-au degradat perereții încăperii pe aproximativ 40 mp.

 

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.


“Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit și restul anexelor din gospodărie”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii