Incendiu la o gospodărie din municipiul Vatra Dornei din cauza unui coș de fum neizolat corespunzător (FOTO/VIDEO)

Pompierii Vatra Dornei au intervenit sâmbătă seara cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu
Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit sâmbătă seara cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o gospodărie din municipiul Vatra Dornei.


La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la o construcție în care se afla centrala termică, cu pericol de propagare la clădirile învecinate.

Incendiul a fost lichidat după mai bine de trei ore. În urma incendiului au ars acoperișul construcției pe o suprafață de 50 mp, tavanul pe 16 mp și ușa (din PVC) de la intrare. De asemenea, s-au degradat perereții încăperii pe aproximativ 40 mp.

 

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.


“Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit și restul anexelor din gospodărie”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei