S-a finalizat modernizarea parcării din zona stadionului municipal Vatra Dornei

S-a finalizat modernizarea parcării aflată în zona stadionului municipal Vatra Dornei. Investiția a avut o valoare de peste 500.000 de lei.
S-a finalizat modernizarea parcării aflată în zona stadionului municipal Vatra Dornei. Investiția a avut o valoare de peste 500.000 de lei, fondurile fiind asigurate în totalitate de la bugetul local.


Parcarea are în noua configurație o capacitate de 90 de locuri pentru autoturisme și alte patru locuri pentru autocare. „Am finalizat lucrările la parcarea din fața stadionului municipal și a sălii de sport. Odată cu această lucrare, care s-a efectuat din bugetul local al primăriei în totalitate, în sumă de 545.000 de lei, am reușit să schimbăm modul în care arată locul din fața stadionului și din apropierea sălii de sport. Am reușit astfel să creăm 90 de locuri de parcare pentru autoturisme și patru locuri de parcare pentru autocare”, a declarat Marius Rîpan, viceprimarul municipiului Vatra Dornei.


Important de precizat că în această parcare nu va mai fi permis traficul greu, ceea ce înseamnă că tirurile, camioanele sau alte autovehicule de mare tonaj nu vor mai avea acces în noua parcare.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei