Un bărbat din Panaci a ajuns la spital după ce s-a prăbușit peste el un acoperiș

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de către o femeie din comuna Panaci, despre faptul că peste soțul ei a căzut un acoperiș.
Joi după amiază, pe la ora 14:50, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de către o femeie din comuna Panaci, despre faptul că peste soțul ei a căzut un acoperiș.


La fața locului s-a stabilit faptul că bărbatul din satul Coverca, comuna Panaci, în timp ce încerca să demonteze o sobă care se afla într-o anexă a gospodăriei și care arsese parțial în cursul lunii august, a fost surprins de căderea mai multor grinzi desprinse din tavan. Acesta a reușit să se elibereze de sub grinzi, deplasându-se până în cealaltă încăpere a anexei, strigând după ajutor. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor. La sosirea echipajului, bărbatul era conștient dar acuza dureri în zona toracică și lombară.


Omul rănit a fost transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate și ulterior, s-a dispus transferul la Spitalul Județean Suceava, pentru acordarea tratamentului de specialitate, ocazie cu care i s-a stabilit următorul diagnostic: ,,politraumatism prin strivire, în observație fracturi costale, în observație fractură coloană lombară, în observație pneumo – torax”.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei