Dornenii iubitori de teatru pot urmări online „Noaptea arabă”, spectacol premieră a Teatrului „Matei Vișniec” Suceava

Dornenii iubitori de teatru pot urmări online „Noaptea arabă”, spectacol premieră a Teatrului „Matei Vișniec” Suceava - 05 Noiembrie 2020
Activitatea cu publicul a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava este interzisă, începând din data de 3 noiembrie, pentru o perioadă de 14 zile. Această decizie afectează doar accesul spectatorilor în sala de spectacol, nu și accesul online la spectacolele programate pentru această lună.

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” deschide pe 5 noiembrie, începând cu ora 19:00, seria transmisiunilor online cu premiera spectacolului „Noaptea arabă”, de Roland Schimmelpfennig, în regia lui Zalán Zakariás.


Despre celebra „Noaptea arabă” a lui Schimmelpfennig, ne povestește regizorul spectacolului, Zalán Zakariás: „Cum este o noapte arabă? E aprinsă, picantă și aventuroasă, cel puțin așa ne-au învățat basmele din O mie și una de nopți. Noaptea arabă a lui Schimmelpfenning însă, se petrece departe de nopțile Orientului, sub stelele unui cartier dintr-un oraș mic, în Germania, despre care am putea spune multe lucruri, în afară de picant și fierbinte.

Aventuros poate că este, undeva pe tărâmul imaginației, caracteristic stilului dramaturgului german, cu povești fragmentate, întrerupte temporal. Textul este construit ca un vis, unde la suprafață, nimic neobișnuit nu se întâmplă, vedem oameni modești, care populează un bloc de locuințe cu șapte etaje din Germania și care ne povestesc… Ne povestesc despre singurătate, vise, despre dragoste, despre nevoia de comunicare introducându-ne treptat în lumea fanteziei, unde destinele lor se întâlnesc.


Pentru vizionarea online a spectacolelor Teatrului Municipal „Matei Vișniec” trebuie să vă creați un cont pe platforma de vânzare bilete www.blt.ro, apoi selectați ziua / spectacolul pentru care doriți să achiziționați bilete online și efectuați plata. În final, puteți vizualiza spectacolul, în data și la ora stabilită în program.

În contul dumneavoastră creat pe platforma www.blt.ro veți primi toate informațiile necesare vizualizării spectacolelor: bilete online, link de vizualizare, etc. Pentru spectacolele transmise online, vizualizarea acestora va putea fi posibilă într-un interval de 4 ore începând de la ora stabilită în program.



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei