Situația repartizării cazurilor COVID-19 în județul Suceava ... lucrurile merg spre bine ! - VATRA DORNEI LIVE - Stiri Vatra Dornei | Anunturi, Evenimente Vatra Dornei

ULTIMELE ARTICOLE

Home Ad

Post Top Ad

11 mai 2020

Situația repartizării cazurilor COVID-19 în județul Suceava ... lucrurile merg spre bine !

Prefectura Suceava a informat, printr-un comunicat de presă, că din cele 114 localități ale județului, 68 de localități nu înregistrează nici un caz COVID, în 32 de localități sunt înregistrate maximum 5 cazuri, iar în trei localități sunt sub 10 cazuri, trendul la nivelul județului fiind unul descrescător. Așadar, atâta timp cât nu se specifică exact pe fiecare localitate în parte, putem specula că în Vatra Dornei avem maxim 10 cazuri, în cel mai rău caz.

Coronavirus Vatra Dornei

Conform situației repartizării cazurilor COVID-19 confirmate până la data de 9 mai și a celor rămase în evoluție până la această dată, întocmită de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează 783 cazuri COVID-19 în evoluție, din care 91 de cazuri în 4 din cele 8 localități limitrofe municipiului Suceava aflate în carantină. În celelalte patru localități aflate în carantină nu este înregistrat nici un caz, iar 261 cazuri sunt în municipiul Suceava.

În data de 9 mai, la ora 8.00, în Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava erau internați 474 pacienți pozitivi COVID-19, cu 6 pacienți mai puțin decât în ziua precedentă, rata internărilor fiind descrescătoare, se arată în comunicat. La nivelul județului Suceava, la data prezentului comunicat, în autoizolare la domiciliu erau 794 persoane, în carantină instituționalizată 674 de persoane, 14.197 de persoane au încheiat autoizolarea și 2.134 de persoane au ieșit din carantina instituționalizată. Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 14.211 teste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Situația cazurilor de COVID-19

Post Bottom Ad