Wizz Air va avea zboruri din Suceava spre Viena începând din luna iulie - VATRA DORNEI LIVE - Stiri Vatra Dornei | Anunturi, Evenimente Vatra Dornei

Wizz Air va avea zboruri din Suceava spre Viena începând din luna iulie

Președintele Consiliul Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că de la începutul lunii iulie 2020 compania Wizz Air va opera zborul Suceava – Viena, și retur. Gheorghe Flutur a precizat că biletele de avion se pun în vânzare începând de astăzi, iar primul zbor va fi pe 3 iulie 2020.

Wizz Air va opera două curse aeriene săptămânale, în zilele de luni și vineri. Zborul Viena - Suceava va decola la ora 18:50 și va sosi la Suceava la ora 21:20. Cursa aeriană Suceava – Viena va decola de pe aeroportul Ștefan cel Mare la ora 21:55 și va ajunge în Austria la 22:30, ora Vienei. Zborurile vor fi operate cu o aeronavă Airbus cu 230 de locuri.


„Este a șasea destinație externă de pe aeroportul Suceava. Cu Wizz Air avem aproape 900.000 de pasageri în patru ani transportați de la Suceava și din Suceava. Și pot să spun că până la începerea acestor zboruri spre Viena va fi gata și terminalul 2 din aeroport. Și sunt optimist că pasagerii acestor curse vor fi și turiști, dar și oameni de afaceri caare să investească în județul Suceava. Mai ales că astăzi am depus la Ministerul Dezvoltării documentația pentru autorizarea parcului industrial Bucovina 1 din apropierea aeroportului”, a declarat Gheorghe Flutur.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii