Caz Șocant la Dorna Candrenilor: Copil abia născut omorât de propria mamă ... Femeia și-ar mai fi îngropat încă doi copii în curtea casei !

O femeie în vârstă de 37 de ani din Dorna Candrenilor, mamă a trei copii, a născut un copil pe care l-a băgat într-un sac menajer pe care l-a legat. Femeia și-ar mai fi îngropat în trecut încă doi copii în curtea casei !
Caz șocant descoperit de polițiști în Dorna Candrenilor. O femeie în vârstă de 37 de ani, mamă a trei copii, a născut un copil pe care l-a băgat într-un sac menajer pe care l-a legat. În urma audierilor a rezultat că femeia, ingineră la o multinațională, și-ar mai fi îngropat în curte în ultimii doi ani încă doi copii.

Echipe de polițiști criminaliști și judiciariști se află la fața locului, unde, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava fac cercetări, în curtea familiei.


Casa familiei Pardău, unde s-ar fi petrecut ororile
Din primele date rezultă că femeia a născut acasă, probabil în cursul zilei de luni, iar copilul trăia. Sunt totuși detalii care trebuie stabilite în cadrul anchetei demarate de polițiști și de procurorul criminalist de caz.

Femeia a atras atenția după ce a fost văzută brusc fără burtă, deși era cu sarcină avansată. Informația a ajuns și la urechile unui polițist judiciarist dornean, care a făcut verificări și a constatat că aceasta nu s-a prezentat la Spitalul municipal Vatra Dornei sau în altă parte, pentru a naște. Polițistul a făcut verificări și s-a prezentat la poarta familiei, luni seară. Ce a urmat a fost șocant și pentru anchetatori.


A fost găsit sacul închis în care era copilul mort iar femeia a recunoscut aparent senin totul. Femeia în vârstă de 37 de ani este căsătorită iar bărbatul acesteia se afla acasă.

Femeia se numește Ana Pardău și avea o imagine bună în sat. Femeia se află încă în îngrijire la spital, astfel că cel puțin deocamdată nu s-a pus problema de reținere sau alte măsuri față de ea. De altfel, pentru încadrarea exactă a faptei, sunt așteptate și rezultatele necropsiei privind copilul născut luni.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei