Conducere nouă la organizația PSD Vatra Dornei

Sâmbătă, 16.03.2019, a avut loc la Vatra Dornei conferința de alegeri a organizației municipale PSD Vatra Dornei. Noul președinte este Ariciuc Petru.
Sâmbătă, 16.03.2019, a avut loc la Vatra Dornei conferința de alegeri a organizației municipale PSD Vatra Dornei ca urmare a demisiei din motive personale a fostului președinte, Gheorghe Apetrii. În cadrul evenimentului au fost prezenți aproximativ 100 de delegați, iar singurul candidat pentru funcția de președinte a fost inginerul Ariciuc Petru, director în cadrul Direcției de Cultura și Turism din Primăria Vatra Dornei. Acesta a fost ales cu unanimitate de voturi.

La aceste alegeri au fost prezenți președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, vicepreședintele Ciobanu Sorin, consilierul județean Paul Bereholschi, primarii PSD din Bazinul Dornelor, precum și foștii președinți ai organizației locale Constantin Huțanu și Roman Boca. Președintele Ioan Stan le-a precizat celor prezenți că reușita consilierului județean Gheorghe Apetrii în administrarea cu succes a organizației locale PSD Vatra Dornei a avut la bază un secret și anume ”munca în echipă și respectul”, acesta regretând demisia acestuia din motive personale.


În discursul său ținut înainte de alegeri, Apetrii Gheorghe a ținut să sublinieze faptul că printre cele mai importante lucruri care trebuie evidențiate din raportul de activitate al organizației municipale PSD Vatra Dornei se numără Comitetul Executiv Județean organizat în luna august la Vatra Dornei, tabăra Tineretului Social Democrat, câștigarea alegerilor parlamentare cu un scor de 51%, un scor important fiind obținut și la Referendumul pentru Familia Tradițională, totodată urându-i succes noului președinte, Ariciuc Petru și precizând faptul că va rămâne alături de familia PSD Vatra Dornei, fiind votat în acest sens prim-vicepreședinte al organizației.


Președintele nou ales, Ariciuc Petru a ținut să le mulțumească celor prezenți pentru încrederea acordată, i-a asigurat de întreaga sa susținere și de faptul că este pregătit să se implice total pentru buna funcționare a organizației PSD Vatra Dornei și pentru a se obține rezultate cât mai bune în viitoarele campanii electorale.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei