O nouă conducere a fost votată la organizația locală PSD Vatra Dornei

La alegeri, cei peste o sută de delegaţi l-au reconfirmat prin vot pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei pe consilierul judeţean, inginerul Gheorghe Apetrii.
Sâmbătă, 26 Mai 2018, a avut loc conferinţa de alegeri a Organizaţiei Municipale PSD Vatra Dornei, în prezenţa preşedintelui organizaţiei judeţene, senatorul Ioan Stan, a senatorului Virginel Iordache, a subsecretarului de stat Cristian Șologon, la alegeri fiind prezenţi şi primarii PSD şi preşedinţii organizaţiilor locale PSD din Bazinul Dornelor.

În cadrul conferinţei a fost prezentat un bilanţ al ultimilor patru ani de activitate politică, fiind evaluată şi activitatea organizaţiei şi rezultatele din alegeri. În discursul său, preşedintele PSD Suceava, Ioan Stan, a apreciat activitatea depusă de organizaţie, concretizată prin rezultatul foarte bun la alegerile generale din decembrie 2016. Ioan Stan a spus că acest rezultat evidenţiază şi un progres remarcabil în zona de munte, „dovadă că mesajul social-democrat a fost receptat şi apreciat”.



La alegeri, cei peste o sută de delegaţi l-au reconfirmat prin vot pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei pe consilierul judeţean, inginerul Gheorghe Apetrii. Tot prin vot a fost aleasă componenţa noului birou executiv ce va conduce organizaţia pentru următorii patru ani, ca și secretar fiind ales Mateiciuc Ilie Sorin, iar ca vicepreședinți Marinca Mihaela, Păștinaru Andreia, Cozianu Claudiu, Stan Constantin, Țarcă Adrian, Carol Cârcu, Candrea Maxim, Cocoreanu Stelu și Rusu Monica.

După alegeri, conducerea aleasă a PSD Vatra Dornei şi-a exprimat convingerea în unitatea PSD ca o garanţie a implementării programului de guvernare asumat.

Mai multe detalii despre acest eveniment și despre planurile de viitor ale organizației locale PSD Vatra Dornei puteți afla, mai jos, din cadrul unui interviu telefonic realizat de Radio Orion cu președintele Gheorghe Apetrii:








Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei