Amenzi de peste 45.000 de lei, aplicate joi de poliţiştii rutieri

Serviciul Rutier Suceava a organizat joi o acţiune pe DN 17, pe traseul Suceava – Gura Humorului – Frasin – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei – Poiana Stampei – Bistriţa, pentru reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive sau neadaptate.
Serviciul Rutier Suceava a organizat joi o acţiune pe DN 17, pe traseul Suceava – Gura Humorului – Frasin – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei – Poiana Stampei – Bistriţa, pentru reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive sau neadaptate, la care au participat poliţişti atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie de poliţie rutieră din cadrul I.P.J. Suceava și I.P.J. Bistriţa Năsăud - sectorul de drum DN 17 din raza de competenţă.



Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în cadrul acţiunii au fost aplicate 113 sancţiuni contravenționale aplicate, în valoare de 45.810 lei, din care 75 pentru încălcarea regimului legal de viteză, şi au fost reţinute 11 permise de conducere, din care 5 pentru viteză şi 6 pentru depăşiri neregulamentare.

Un bărbat din Republica Moldova a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitatea Molid, cu viteza de 126 km/h, în localitate. A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

CITEȘTE MAI MULTE PE: MonitorulSV.ro



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei