Un bătrân dornean a fost găsit spânzurat într-o magazie din curtea locuinței

Din cauza stării de sănătate, un dornean de 76 de ani s-a spânzurat în magazia de lemne
La data de 28 mai 2017, la ora 08.36, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost anunțată prin 112 de către Stelian B., localnic, despre faptul că vecinul său, Grigore B., de 76 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a fost găsit spânzurat într-o magazie din curtea locuinței. În urma verificărilor făcute de polițiști a rezultat că decedatul locuia împreună cu soția sa.

In ziua de 28 mai a.c., în jurul orei 08.00, Laurenția B. s-a trezit și a văzut că soțul ei lipsește. Bătrâna a sunat-o pe fiica sa și i-a spus, iar aceasta, fiind plecată din localitate, l-a rugat pe vecinul Stelian B. să meargă să vadă ce s-a întâmplat. Pe la ora 08.30, Stelian B. a ajuns la domiciliul Laurenției B., ocazie cu care l-a găsit pe Grigore B. spânzurat de o grindă în interiorul unei magazii de lemne, fără semne vitale. Bărbatul a sunat imediat la 112 și a cerut intervenția unei ambulanțe. Echipajul a încercat resuscitarea lui Grigore B., însă fără succes.

În urma examinării sumare a cadavrului nu au fost găsite urme de violență sau leziuni vizibile, iar din discuțiile purtate cu rudele bătrânului a rezultat faptul că suferea de o boală cronică în fază terminală și s-a plâns în ultima vreme de dureri puternice și mâncărimi de piele. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei și s-a solicitat Serviciului de Medicină Legală Suceava desemnarea unui specialist în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei morții. In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

CITEȘTE MAI MULTE PE: ObiectivDeSuceava.ro



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei