Noi informații despre incendiul izbucnit ieri la anexele Parohiei Șaru Dornei (FOTO)

Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şaru Dornei, au intervenit cu 3 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la anexele ce aparţin Parohiei comunei Şaru Dornei.
Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şaru Dornei, au intervenit cu 3 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la anexele ce aparţin Parohiei comunei Şaru Dornei.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat mai multe clădiri anexe, existând pericolul de propagare la casa parohială, la alte anexe învecinate şi la un depozit de lemn de foc în aer liber. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Au ars acoperişul adăpostului de animale pe 80 mp, magazia de lemne pe 30 mp, garajul pe 30 mp, magazia de materiale pe 60 mp şi acoperişul bucătăriei de vară pe 50 mp. Au mai ars un autoturism, două cositori, o drujbă, anvelope auto, materiale textile, scule diverse, materiale pentru construcţii, aproximativ 10 tone de fân, 10 mc de cherestea, 10 mc lemn de foc şi alte bunuri. S-au degradat pereţii adăpostului de animale pe o suprafaţă de 120 mp şi bunuri din bucătăria de vară (mobilier, textile şi altele).
Conform ISU Bucovina, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Incendiul a fost anunțat la 112 la ora 11:46 și a fost lichidat la ora 16:05, iar pompierii au salvat casa parohială, restul anexelor gospodăreşti, depozitul de lemn de foc în aer liber şi patru iepuraşi.

( Hide )

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei