Un camion cu bușteni a rupt un podeț de pe DJ 174E (zona Panaci - Dârmoxa) - FOTO / VIDEO

Miercuri seară, în jurul orei 22.00, la aproximativ doi kilometri de la ieșire din satul Dârmoxa spre Panaci, pe DJ 174E, un podeț aflat deja într-o stare precară a cedat sub greutatea unui camion încărcat cu zeci de metri cubi de lemn.
Miercuri seară, în jurul orei 22.00, la aproximativ doi kilometri de la ieșire din satul Dârmoxa spre Panaci, pe DJ 174E, un podeț aflat deja într-o stare precară a cedat sub greutatea unui camion încărcat cu zeci de metri cubi de lemn, relatează DinuZara.com

Localnicii din Dârmoxa riscă acum să rămână aproape izolați față de restul lumii, asta pentru că și drumul spre Broșteni se află într-o stare jalnică și este impracticabil pentru autoturisme. Din Dârmoxa fie spre Broșteni, fie spre Panaci se poate circula îndeosebi cu mașini de teren.

DJ 174E se află în administrarea Consiliului Județean Suceava. Anul trecut drumul a fost cât de cât reparat, dar în sezonul rece a fost din nou distrus în special de transportatorii de lemne care folosesc camioane de mare tonaj.










MAI MULTE DETALII ȘI FOTOGRAFII PE: DinuZara.com



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei