Rezultatele finale ale concursului de directori pentru școlile din Bazinul Dornelor

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava a publicat vineri, 9 decembrie, rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea funcţiei de director/director adjunct în şcolile din judeţ, după soluţionarea celor 12 contestaţii înregistrate.
Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava a publicat vineri, 9 decembrie, rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea funcţiei de director/director adjunct în şcolile din judeţ, după soluţionarea celor 12 contestaţii înregistrate. Dintre acestea, cinci au fost respinse, iar şapte au fost analizare de comisii din alte judeţe. În urma reevaluării, şase dintre candidaţi au primit punctaje mai mari, iar un candidat a fost depunctat, însă fără a fi schimbate ierarhiile iniţiale.

Ultima etapă a concursului - validarea în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar a rezultatelor finale şi transmiterea acestora la minister – este programată în data de 16 decembrie 2016. Mandatele directorilor promovaţi au o durată de patru ani.




Una dintre unitățile de învățământ din zonă unde s-a dus o ”luptă” acerbă pentru ocuparea postului de director a fost Liceul Teoretic ”Ion Luca” Vatra Dornei unde s-au înscris la concurs actualul director, prof. Paul Bereholschi și doamna profesoară Delia Drăgan. În urma rezultatelor mai bune obținute la concurs, prof. Bereholschi a reușit să-și păstreze postul de director chiar dacă au fost depuse și anumite contestații de către contracandidata sa. Vă prezentăm mai jos rezultatele tuturor candidaților care au concurat pentru posturile de directori din zona Dornelor:







Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei