Un gater din Vatra Dornei s-a făcut scrum ... Prejudiciul este de 100.000 de lei

Un puternic incendiu care a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică a făcut scrum un gater situat în municipiul Vatra Dornei.
Foto Arhivă
Un puternic incendiu care a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică a făcut scrum un gater situat în municipiul Vatra Dornei. Alarma s-a dat în jurul orei 2.50, când pompierii au fost anunţaţi că este foc mare în curtea gaterului aparţinând societăţii Haju Impex SRL.

„Incendiul a fost observat şi anunţat cu mare întârziere, astfel încât, la sosirea echipajelor, construcţia (pe structură metalică, cu pereţi din lemn şi învelitoare din tablă) era cuprinsă în totalitate de flăcări, fără să existe pericol de propagare”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.




Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că hala afectată de incendiu are o suprafață de circa 250 mp, este confecționată pe structură metalică și asterial din lemn, fiind acoperită cu tablă, iar in interior erau amplasate mai multe utilaje pentru debitarea materialului lemnos, respectiv două bandzicuri, o multilamă, un circular, un compresor, un transformator pentru sudură, un prismuitor pentru lemn rotund, două tablouri electrice și circa 6 mc cherestea.

Pompierii din Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale şi au reuşit să lichideze incendiul după aproximativ patru ore. Cu tot efortul pompierilor, prejudiciul este important şi a fost estimat la circa 100.000 de lei.

După verificări atente s-a constatat că focul a plecat de la un scurtcircuit.

CITEȘTE MAI MULTE PE: MonitorulSV.ro





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei