Ioan Stan: „De fiecare dată când a venit guvernarea PSD a fost creștere economică”

Ioan Stan: „De fiecare dată când a venit guvernarea PSD a fost creștere economică”
Președintele PSD Suceava, Ioan Stan a subliniat în cadrul unui interviu pentru postul județean de televiziune Nest TV că de fiecare dată când a venit guvernarea PSD a fost creștere economică, iar reprezentanții Partidului Social Democrat au întâlniri zilnice cu oamenii din fiecare localitate, sunt pregătiți să le spună oamenilor ce au realizat ei, ce a realizat guvernarea PSD.

„Noi, cei din PSD, știm să ne asumăm responsabilitatea pentru întreg județul. Dacă le promitem, ducem la îndeplinire. Spun acest lucru, având în vedere că partidul nostru, de câte ori a fost la guvernare a făcut ce a promis și nu s-a bazat niciodată pe uitarea cetățenilor. Noi am făcut, de asta mergem în fața oamenilor cu fapte concrete”, a spus candidatul PSD, Ioan Stan.




„Guvernarea PSD a însemnat întotdeauna lucruri bune pe care le-au resimțit oamenii. Ceea ce au făcut cei din PDL, astăzi PNL, nu cred că este foarte simplu de uitat pentru cetățeni. Când a venit Victor Ponta, după o guvernare dezastruoasă a trebuit să relanseze economia. Să nu uităm că am ieșit din criză în timpul guvernării Ponta, am avut cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, guvernarea Ponta n-a mai făcut împrumut de la Banca Mondială, în comparație cu adversarii noștri care doar în ultima perioadă luaseră 20 de miliarde. Ei au făcut terenuri în pantă, au făcut piscine fără apă, lucruri fără niciun rezultat. Dacă România avea deficit bugetar de 5,5, în timpul guvernării Ponta a ajuns la 1,5. Sunt multe măsurile pe care Ponta le-a luat, iar oamenii le cunosc”, a declarat Ioan Stan.

Șeful PSD Suceava a mai spus că există oameni valoroși în PSD care ar putea să dețină funcția de premier, însă până atunci este foarte important ce își doresc oamenii.

Legat de strategia folosită în această campanie electorală Stan a precizat că la PSD nu va exista nici un fel de lansare oficială a candidaților, menționând că ”am ales să mergem direct la fiecare om ... fără festivisme, lansări, autocare, baloane”.

CITEȘTE MAI MULTE PE: SuceavaLive.ro





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei