Gheorghe Apetrii și Ioan Stan îi îndeamnă pe dorneni să voteze PSD la alegerile din 11 decembrie

Cei doi invitați au prezentat mai multe motive pentru care, în opinia lor, Partidul Social Democrat este singura soluție viabilă pe care românii o au în acest motiv și i-au îndemnat pe dorneni ca la alegerile parlamentare din acest an să voteze listele PSD pentru Senat și Camera Deputaților.
La postul local de televiziune Orion TV au început să fie difuzate primele serii de emisiuni electorale dedicate alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016. Invitații lui Mihai Cioată din cadrul unei prime ediții a emisiunii Orion Electoral difuzată în weekend-ul trecut au fost Ioan Stan, candidatul PSD la Senatul României și Gheorghe Apetrii, candidatul Partidului Social Democrat la Camera Deputaților.




Pe parcursul emisiunii, cei doi invitați au prezentat mai multe motive pentru care, în opinia lor, Partidul Social Democrat este singura soluție viabilă pe care românii o pot alege în acest moment și i-au îndemnat pe dorneni ca la alegerile parlamentare din acest an să voteze listele PSD pentru Senat și Camera Deputaților. Vă prezentăm mai jos materialul video cu întreaga emisiune în care puteți vedea toate declarațiile făcute de către cei doi reprezentanți PSD:







Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei