Jocuri politice din ultimii ani demascate de Roman Boca și jurnalistul Mihai Cioată, în cadrul unui interviu

Astăzi de la ora 17:00 a fost difuzat la postul local de radio Orion FM un interviu cu fostul președinte PSD Vatra Dornei, Roman Boca. Gazda acestui interviu a fost profesorul și jurnalistul Mihai Cioată.
Astăzi de la ora 17:00 a fost difuzat la postul local de radio Orion FM un interviu cu fostul președinte PSD Vatra Dornei, Roman Boca. Gazda acestui interviu a fost profesorul și jurnalistul Mihai Cioată.

Temele prezentate în promo-ul interviului au fost legate de retragerea din viaţa politică şi publică a omului de afaceri Roman Boca - şeful campaniei de la locale şi candidat al PSD la Consiliul Local ... Care sunt greşelile campaniei social-democraţilor dorneni, cât îşi asumă din eşecul din alegeri, cum comentează implicarea lui Cătălin Nechifor în campanie dar şi despre motivele care au dus la retragerea sa din viaţa publică !




Interviul a fost savuros și este de urmărit, pentru a afla astfel răspunsurile la multe dintre dedesubturile și jocurile politice din ultimii ani. Enumerăm doar câteva aspecte care vor fi clarificate în cadrul interviului, recomandându-vă să vizionați, mai jos, varianta video integrala a acestuia:

- Veți afla care sunt cauzele posibile care au dus la pierderea alegerilor de către PSD, în opinia lui Roman Boca.

- De ce a ales organizația PSD Vatra Dornei să-l susțină pe Cezar Ioja drept candidat la Primăria Vatra Dornei, chiar dacă era la a treia candidatură.

- Detalii despre jocurile politice făcute de Constantin Huțanu în 2008 când ar fi trebuit ca Mihai Cioată să fie candidatul PSD dar pâna la urmă acesta a fost lăsat baltă, Huțanu lansându-l politic pe Ilie Boncheș, fiind considerat un candidat mai slab și astfel facilitându-i-se câștigarea alegerilor lui Mircea Rusu, doar că a câștigat Moraru. Jurnalistul Cioată a făcut precizarea că ”tatăl politic al lui Ilie Boncheș este Constantin Huțanu”.

- Detalii despre conjunctura politică din 2012 când mai toți factorii politici implicați în alegeri își doreau să ”scape” de primarul Ioan Moraru.

- Detalii despre cum Cătălin Nechifor a dus negocieri în 2015 - 2016 cu Ilie Boncheș pentru a-l convinge să candideze din partea PSD la primărie.

- Vezi detalii despre implicarea lui Gică Apetrii în jocurile politice din 2016 și despre cum acesta a purtat negocieri preliminare în numele PSD Vatra Dornei, fără știrea lui Roman Boca, cu anumite persoane pentru a le convinge să candideze la primărie din partea PSD ... un exemplu în acest sens fiind Nicușor Cojocaru care la un moment dat își anunța candidatura la primărie din partea PSD, susținut doar de Apetrii.

- Detalii despre dizolvarea organizației PSD Vatra Dornei.

- Părerea lui Roman Boca despre viitorul politic al lui Cezar Ioja.

...






Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei