Cătălin Nechifor nu mai este președintele organizației județene a PSD

Președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, și-a anunțat, joi, în Comitetul Executiv Național demisia din funcția de președinte al organizației județene ca urmare a rezultatelor obținute în alegerile locale din 5 iunie, iar CEx a votat, în unanimitate, ca președintele interimar al organizației județene PSD Suceava să fie deputatul Ioan Stan.
Catalin Nechifor a fost inlocuit joi la sefia Organizatiei Judetene a PSD Suceava de Ioan Stan dupa ce si-a dat demisia. Surse demne de incredere spun insa ca lui Nechifor i s-a sugerat discret de catre mai marii partidului de la Bucuresti sa plece de la sefia organizatiei in urma pierderii alegerilor pentru Consiliul Judetean Suceava de catre PSD.

Nechifor si-a inaintat demisia in Comitetul Executiv National al PSD, reunit joi la Targoviste. Acesta a fost inlocuit de deputatul Ioan Stan. Catalin Nechifor a fost presedinte al PSD Suceava in ultimii 6 ani si a ocupat pentru un mandat functia de presedinte al CJ Suceava.

In urma rezultatelor slabe obtinute la alegerile locale din 5 iunie de catre PSD Suceava, PNL a reusit sa faca in CJ majoritate absoluta iar liderul PNL Gheorghe Flutur a revenit la sefia consiliului pentru a relua investitiile incepute de el in mandatul anterior si abandonate de administratia judeteana condusa cu amatorism de catre Nechifor. Fostul lider al PSD Suceava propunea pentru promovarea Bucovinei proiecte precum un safari park la Paltinoasa sau realizarea unui Oktober Fest la Suceava.

De cateva zile, Catalin Nechifor este director adjunct al SC Servicii Comunale SA Radauti.






Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei