Aproape 900 de poliţişti vor asigura ordinea publică la alegerile de duminică, în judeţul Suceava

Aproape 900 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava vor fi angrenaţi în misiuni pentru buna desfăşurare a procesului electoral de duminică.
Aproape 900 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava vor fi angrenaţi în misiuni pentru buna desfăşurare a procesului electoral de duminică.

Obiectivele urmărite de oamenii legii în cadrul acestor misiuni sunt paza secţiilor de votare, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea unor evenimente negative, precum şi aplicarea prevederilor legale atunci când se constată încălcări ale legii.

Peste 550 de poliţişti se vor afla în stradă pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale, în această perioadă.




De asemenea, dintre cele 555 secţii de votare constituite la nivelul judeţului Suceava, polițiștii vor asigura măsuri de pază şi protecţie la 266 de secţii. Lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava vor asigura măsuri de pază şi protecţie la 134 de secţii, lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava la 114 secţii, iar poliţiştii de frontieră la 41 de secţii de votare.

Totodată, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, vor acţiona, conform competenţelor, 62 de poliţişti, constituiţi în 26 de echipe operative.

A fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 22 de poliţişti, care va fi în permanenţă pregătit să acţioneze, împreună cu structurile de jandarmi, dacă situaţia operativă o va impune.

CITEȘTE MAI MULTE PE: MonitorulSV.ro





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei