Interviu cu candidatul PSD Cezar Ioja și propunerile de consilieri PSD Adrian Țarcă și Otilia Straton

Invitații din partea PSD au fost candidatul acestui partid pentru funcția de primar Cezar Ioja și pe doi candidați de pe lista propusă de PSD pentru Consiliul Local Vatra Dornei, respectiv economistul Adrian Țarcă și profesoara Otilia Straton.
În weekend-ul trecut, primul al campaniei electorale abia începute, la postul local de televiziune Orion TV au fost difuzate mai multe emisiuni de dezbateri electorale. Printre cei invitați să participe la aceste dezbateri au fost și reprezentanții PSD, iar în acest prim articol ne vom referi asupra declarațiilor acestora.




Astfel, gazda Mihai Cioată i-a avut ca și invitați din partea PSD pe candidatul acestui partid pentru funcția de primar Cezar Ioja și pe doi candidați de pe lista propusă de PSD pentru Consiliul Local Vatra Dornei, respectiv economistul Adrian Țarcă și profesoara Otilia Straton.

Vă invităm să vizionați, în continuare, materialul video cu interviul din care puteți afla, printre altele, adevărul despre gradul de îndatorare al municipiului Vatra Dornei, explicații despre participarea municipiului Vatra Dornei în proiectul ”Suceava - Utilități și Mediu”, detalii despre sumele imense pe care Consiliul Județean Suceava condus de Cătălin Nechifor le-a alocat municipiului Vatra Dornei, mult mai mari decât în perioada în care la conducerea județului se afla Gheorghe Flutur, și multe alte declarații interesante făcute atât de candidatul Cezar Ioja cât și de către ceilalți doi invitați PSD. Vizionare Plăcută !






Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei