Liviu Cepoi va candida pentru un post de consilier local în Vatra Dornei, ca și independent

Liviu Cepoi a depus ieri la Biroul Electoral listele cu semnături pentru a putea candida la alegerile din 5 iunie pentru un post de consilier local în Vatra Dornei.
Omul de afaceri Liviu Cepoi a decis să se implice din nou în probleme ce ţin de administraţia municipiului Vatra Dornei, după mai mulţi ani de pauză, perioadă în care nu a fost înregimentat politic. Liviu Cepoi a depus ieri la Biroul Electoral listele cu semnături pentru a putea candida la alegerile din 5 iunie pentru un post de consilier local în Vatra Dornei.

Omul de afaceri dornean va candida ca independent şi este optimist că va obţine suficiente voturi care să-i permită să obţină postul de consilier local.

„Am decis să intru în această cursă pentru a face ceea ce lipseşte în Vatra Dornei. Mai exact, doresc să fiu un om de legătură între administraţia locală, cetăţeni şi oamenii de afaceri. Acest liant nu a existat până acum, dar eu voi face tot ce ţine de mine ca toate problemele pe care le au locuitorii din Vatra Dornei şi oamenii de afaceri să fie expuse corect în Consiliul Local şi să-şi găsească rezolvări”, a arătat Liviu Cepoi.




Fost sportiv de performanţă, Liviu Cepoi a deţinut funcţia de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport în perioada 2005-2006.

CITEȘTE MAI MULTE PE: MonitorulSV.ro

Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei