Încă un candidat la Primăria Vatra Dornei ... Nicușor Cojocaru candidează din partea UNPR

Nicușor Cojocaru, actualul viceprimar al municipiului Vatra Dornei, și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar din partea UNPR.
În cadrul unui interviu adresat unui post de radio local, Nicușor Cojocaru, actualul viceprimar al municipiului Vatra Dornei, și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar din partea UNPR. Cojocaru consideră că odată cu mandatul de viceprimar a căpătat mai multă experiență și le cere cetățenilor Dornei sa-i acorde șansa să demonstreze ceea ce poate face din funcția de primar.

Deasemenea acesta a mai anunțat că filiala PRM Vatra Dornei, al cărei președinte Cojocaru a și fost, a fuzionat cu formațiunea UNPR Vatra Dornei și va depune liste comune la alegerile locale și județene formate din membrii și simpatizanți ai ambelor partide politice. Fuziunea a avut loc datorită dezorganizării masive a PRM-ului, la nivel național, odată cu moartea lui Corneliu Vadim Tudor.



În acestă perioadă, odată cu anunțul candidaturii lui Nicușor Cojocaru, circulă mai multe zvonuri atât dinspre PSD cât și dinspre PNL, cum că această candidatură a fost depusă tocmai pentru a „fura” voturi de la cei doi candidați ai partidelor mari, Cezar Ioja și Ilie Boncheș, fiecare parte suspectând pe cealaltă de anumite jocuri politice. Întrebat în cadrul interviului despre acest subiect Cojocaru a precizat că zvonurile aruncate de către cele două partide mari îi dau un avânt mai mare pentru a se zbate și pentru a demonstra cetățenilor că este bun de primar și consideră că acestea apar pentru că „le suflă în ceafă” celor doi candidați mai puternici, chiar dacă el are susținerea unui partid mai mic, cum este UNPR-ul care totuși țintește locul trei la nivel național.

Cojocaru a mai precizat că lista de consilieri este încă în lucru și că în stabilirea ordinii finale a acesteia va fi luată în considerare notorietatea și implicarea fiecăruia.






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei