Când reîncepe modernizarea drumului Vatra Dornei – Broşteni ?

Când vor reîncepe lucrările de asfaltare a Drumului Naţional 17B, între Vatra Dornei şi Broşteni, este întrebarea Senatorului PSD din colegiul de munte al judeţului, Neculai Bereanu, adresată ministrului transporturilor, Dan Marian Costescu.
Senatorul PSD din colegiul de munte al judeţului, Neculai Bereanu, i-a cerut ministrului transporturilor, Dan Marian Costescu, să precizeze când vor reîncepe lucrările de asfaltare a Drumului Naţional 17B, între Vatra Dornei şi Broşteni.

Într-o întrebare adresată ministrului transporturilor, senatorul PSD din colegiul de munte al judeţului îl informează pe acesta că DN 17B este un drum naţional extrem de important, pe valea Bistriţei, care însă este impracticabil în momentul de faţă.Bereanu a arătat că lucrările de reabilitare a acestui drum a fost începută de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale la finalul anului 2015 cu turnarea unui strat de asfalt astfel încât acest tronson să fie practicabil. Senatorul PSD Neculai Bereanu a amintit că lucrările pe acest drum au fost sistate la finalul anului trecut, din cauza iernii, motiv pentru care acum vrea să afle când va fi reluată investiţia.

În acelaşi timp, Neculai Bereanu i-a mai solicitat ministrului transporturilor să-i spună şi dacă au fost alocate fondurile necesare finalizării modernizării DN 17B între Vatra Dornei şi Broşteni.

Modernizarea drumului naţional care face legătura între Vatra Dornei şi Broşteni a început în luna septembrie 2015, lucrările fiind realizate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi, cu finanţare de la CNADNR.

CITEȘTE MAI MULT PE: SVnews.ro


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei