ANUNȚ UMANITAR - Mihaela Alexandra Sîrghie are nevoie de ajutorul nostru

Caz umanitar foarte emoționant: Sîrghie Mihaela Alexandra, o fetiță de 1 an și 5 luni, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.
Vă supunem astăzi atenției un caz umanitar foarte emoționant al unei fetițe de 1 an și 5 luni care are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Fetița se numește Sîrghie Mihaela Alexandra și în urma unor controale efectuate la Spitalul Clinic de Urgență din Cluj Napoca, la sfârșitul lunii noiembrie 2015, a fost diagnosticata cu tumoare pe creierul mic. A fost nevoie urgentă de efectuarea unei operații, diagnosticul fiind Meduloblastom de gradul 4 de fosă posterioară de linie mediana, iar tumoarea a fost diagnosticată cu celule canceroase.

La puțin timp după prima operație fetița a intrat în convulsie și a dobândit o semipareză pe partea dreaptă, fiind nevoie de o altă intervenție chirurgicală de drenaj.

Ulterior a fost internată la Institutul Oncologic unde acum depinde de chimioterapie (citostatice) și de ajutorul unui kinetoterapeut.

Parinții fetiței, Alexandru și Mihaela Sîrghie, nu au în acest moment un loc de munca deoarece sunt mai mult pe drumuri și posibilitățile financiare ale acestora au ajuns la final. Până în acest moment ajutorul a fost oferit de familie, prieteni, colecte la Biserici însă fetița are nevoie de un ajutor și mai mare, tratamentele fiind foarte costisitoare.

Astfel, toți cei interesați pot contribui cu donații într-un cont deschis pe numele tatălui fetiței la Banca Transilvania. Numele titularului de cont este Sîrghie Iosif Alexandru, iar contul IBAN este RO50BTRLRONCRT0340658101 .

Mihaela Alexandra, împreună cu familia ei, vă mulțumește anticipat pentru ajutorul acordat !



Mai multe detalii despre acest caz și mai multe fotografii puteți vedea pe pagina de Facebook deschisă în acest scop: Sîrghie Mihaela Alexandra

Vă mulțumim și noi, echipa VatraDorneiLive.ro, pentru umanitatea de care suntem siguri că veți da dovadă !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei