S-a anunţat primul candidat pentru Primaria Vatra Dornei ... Vezi cine e !

Miscarea Populara Suceava a anuntat că pentru Primăria Vatra Dornei a fost validată candidatura lui Cătălin Ursache, de 46 de ani, de profesie inginer silvic.

Liderul Mişcării Populare Suceava, Corneliu Popovici, a anunţat vineri opt candidaţi ai acestei formaţiuni politice pentru funcţiile de primar din 10 municipii şi oraşe ale judeţului.

Corneliu Popovici a precizat că toate aceste candidaturi au fost validate în data de 16 ianuarie a.c. în Consiliul Naţional al Mişcării Populare. Popovici a amintit în primul rând de candidatura lui Marian Andronache pentru Primăria Suceava, fiind convins că acesta va câştiga funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

„Cred în reuşita lui. Avem la Suceava o echipă nouă în politică, iar rezultatul nostru la alegerile locale va fi cel pe care contăm. Iar cu anunţarea domnului Marian Andronache am vrut să înlăturăm orice comentariu referitor la această candidatură”, a spus Corneliu Popovici.



Liderul MP Suceava a adăugat că pentru Primăria Vatra Dornei a fost validată candidatura lui Cătălin Ursache, de 46 de ani, de profesie inginer silvic. Popovici a spus că acesta are în momentul de faţă o afacere în domeniului turismului ecvestru, iar în trecut a locuit şapte ani în Statele Unite ale Americii şi a fost implicat în mai multe proiecte de voluntariat, unul dintre acestea fiind sub coordonarea Casei Regale a Marii Britanii.

Cătălin Ursache a fost subiectul unui articol publicat acum ceva timp și pe VatraDorneiLive.ro pe care vă invităm să-l citiți: Călare pe vârf de munte, la peste 2.000 de metri

MAI MULTE DETALII: SVnews.ro






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei