Incendiu de proporții in centrul municipiului Vatra Dornei

Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în centrul municipiului Vatra Dornei.
Sursa Foto: Radio Dorna
Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în centrul municipiului Vatra Dornei.

În apelul sosit pe numărul unic de urgenţă 112, s-a anunţat faptul că arde acoperişul unei magazii, de lângă un restaurant, însă la sosirea echipajelor, ardea acoperişul clădirii unui coafor şi exista pericolul de propagare la două restaurante, un bloc de locuinţe şi depozitul unui supermarket, construcţii care constituiau un corp comun. În locaţiile afectate de foc şi fum nu se aflau persoane care să necesite evacuarea.Incendiul a fost lichidat la ora 16:57 şi au ars acoperişul coaforului pe 80 de metri pătraţi, tâmplăria din lemn a unui apartament pe 6 metri pătraţi, obiecte de mobilier şi alte bunuri. Flăcările au degradat un aparat de climatizare, accesorii profesionale din coafor, mobilier, aproximativ 15 metri pătraţi de rigips de pe culoarul de acces înspre unul dintre restaurante şi două oglinzi de la intrarea aceluiaşi local.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul sau scânteile provenite din coşul de fum, deteriorat, al unei centrale termice.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul construcţiei, cele două restaurante, blocul de locuinţe şi depozitul supermarketului.

Incendiul a izbucnit din cauza unei defecțiuni la un coș de fum al celor de la Les Amis. Detașamanetul de pompieri Vatra...
Posted by Radio Dorna on 11 Noiembrie 2015

SURSĂ ARTICOL: Newsme.ro


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei