Bucovina Ciocăneşti Pojorâta a ratat promovarea în Liga a III-a la loviturile de departajare

âştigătoarea Ligii a IV-a din judeţul Suceava, formaţia Bucovina Ciocăneşti Pojorâta, a ratat accederea în Liga a III-a, după un meci retur ce s-a terminat abia la loviturile de departajare, scor 3 – 2 în favoarea echipei Inter Dorohoi.
Câştigătoarea Ligii a IV-a din judeţul Suceava, formaţia Bucovina Ciocăneşti Pojorâta, a ratat accederea în Liga a III-a, după un meci retur ce s-a terminat abia la loviturile de departajare, scor 3 – 2 în favoarea echipei Inter Dorohoi. În turul barajului de promovare, la Dorohoi partida dintre Inter din localitate şi Bucovina Ciocăneşti s-a încheiat nedecis, scor 0 – 0.



Partida desfăşurată la Vatra Dornei a început cu o ocazie a oaspeţilor, astfel că după un corner, Agheorghicesei a trimis balonul cu capul puţin pe lângă poarta lui Puianu. Două minute mai târziu, gazdele au prima mare ocazie de a înscrie, dar mingea trimisă cu capul de Vârlan loveşte bara porţii adverse. Cu cinci minute înainte de pauză, Bucovina Ciocăneşti are două ocazii uriaşe de a marca într-un singur minut prin Bălan, dar tabela rămâne neschimbată.

În primele 10 minute ale părţii secunde, elevii antrenorului Relu Buliga au alte trei şanse de a marca, ultima la o lovitură liberă executată în forţă de Ivan, la care portarul de la Dorohoi a respins balonul în bară. Inter Dorohoi are o şansă de a deschide scorul în minutul 58, dar balonul din nou loveşte bara. Cu câteva minute înainte de final, Bucovina Ciocăneşti Pojorâta marchează un gol perfect valabil, dar arbitrii nu-l validează pe motiv de fault în atac, iar partida se duce în prelungiri.

La finalul primei părţi din prelungiri, gazdele au o ocazie din lovitură liberă, dar Satco este la post şi-i salvează pe dorohoieni. Cu două minute înaintea terminării prelungirilor, Lungu de la Inter Dorohoi vede cartonaşul roşu pentru un fault comis în calitate de ultim apărător, dar meciul se încheie nedecis după 120 de minute, scor 0 – 0.

Gazdele au pierdut cu scorul de 2 – 3 la penalty

Bucovina Ciocăneşti Pojorâta a fost prima la loviturile de departajare, iar Irimia a înscris pentru 1 – 0. Portarul Puianu a apărat lovitura oaspeţilor, dar din păcate Ivan a trimis balonul peste poartă. Puianu se remarcă din nou şi respinge balonul în bară, dar Tivodari nu reuşeşte să-l învingă pe portarul de la Dorohoi, echipă ce stabileşte egalitatea la 1. În continuare, Gherine înscrie cu fentă şi face 2 – 1, iar oaspeţii egalează din nou. În ultima tură de lovituri de departajare, portarul oaspeţilor, Satco, reuşeşte să apere şutul lui Lazăr, iar Netbay înscrie şi duce echipa Inter Dorohoi în Liga a III-a.

„Am avut trei ocazii clare în prima parte şi cred că acolo se putea încheia meciul. Pe final am marcat un gol perfect valabil, iar arbitrii au greşit flagrant şi nu l-au validat, deşi şi portarul oaspeţilor a recunoscut că nu a fost fault în atac. Din păcate am pierdut la loteria penalty-urilor, un meci pe care trebuia să-l câştigăm pe merit până să ajungem la loviturile de departajare. Îmi pare rău de această ratare, dar asta este şi mergem mai departe. Singura bucurie pe care am avut-o a fost câştigarea turneului Cupa de Vară de la Borşa, acolo unde grupa de copii născuţi în 2005 de la clubul Maxi Sport Vatra Dornei a făcut o figură foarte frumoasă”, a explicat antrenorul formaţiei Bucovina Ciocăneşti Pojorâta, Relu Buliga.

Gazdele de la Bucovina Ciocăneşti au început returul barajului de promovare în formula Puianu, Răzvan Coca, Alin Răzlog, Radu Iuga, Andrei Piticariu, Toader Tivodar, Răzvan Ivan, Nicolae Lazăr, Bălan, Andrei Irimia şi Octavian Vârlan, ultimul fiind înlocuit pe parcursul meciului de Sandrino Gherine.

SURSĂ ARTICOL: MonitorulSV.ro






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei