Trei indivizi trimişi în judecată după ce au şantajat un elev

Trei tineri din Vatra Dornei au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului Judecătoriei Vatra Dornei după ce au şantajat un elev de clasa a IX-a.
Trei tineri din Vatra Dornei au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului Judecătoriei Vatra Dornei după ce au şantajat un elev de clasa a IX-a. Cei trei l-au ameninţat cu bătaia, să le dea peste 400 de euro, 110 dolari şi 800 de lei. Potrivit unui comunicat al Parchetului Judecătoriei Vatra Dornei, este vorba despre Narcis-Cornel Bogdan, în vârstă de 20 de ani, Mihai Alex Gheorghiu, de 17 ani, şi Sorin Gabriel Ardeleanu, de 30 de ani, care au fost trimişi în judecată pentru furt calificat şi şantaj.În perioada 22 septembrie - 28 septembrie 2014, Narcis Cornel Bogdan şi Sorin Gabriel Ardeleanu, l-au obligat pe un elev de clasa a IX-a să le dea 200 de euro şi 200 de lei, iar în perioada 3 octombrie – 16 octombrie 2014, Ardeleanu şi Gheorghiu au obligat acelaşi elev, ameninţându-l cu bătaia, să le ofere 230 de euro, 110 dolari şi 600 de lei.

Totul a pornit în timp ce elevului, care locuia la un internat, i-a cerut cu împrumut 30 de lei Bogdan şi Ardeleanu. Aceştia i-au aruncat un telefon mobil la geamul internatului, drept garanţie pentru bani, dar băiatul nu l-a prins, telefonul a căzut şi s-a stricat. Cei doi i-au cerut să achite contravaloarea telefonului, ameninţându-l.

Speriat, băiatul a luat din locuinţa bunicilor săi din comuna Coşna, fără ştirea acestora, 200 de euro şi 200 de lei, şi le-a dat banii indivizilor. Ardeleanu şi Gheorghiu l-au ameninţat iar pe elev, iar acesta, de frică, le-a mai dat 230 de euro, 110 dolari şi 600 de lei.
Totul a ieşit la iveală când bunicii l-au prins pe băiat furând bani din casă şi au anunţat Poliţia.

Potrivit procurorilor suceveni, cei trei mai sunt acuzaţi că în cursul lunii septembrie au furat dintr-o locuinţă un motofierăstrău, două flexuri şi o bormaşină, prejudiciul fiind de 2.040 lei, iar de la o organizare de şantier a unei firme din municipiul Vatra Dornei au furat un motofierăstrău şi un fierăstrău pendular, în valoare totală de 1.940 lei.

Şi nu doar atât, indivizii au furat mai multe produse cosmetice dintr-un magazin din Vatra Dornei.

Dosarul în care sunt cercetaţi cei trei urmează să fie judecat de Judecătoria Vatra Dornei.Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei