Locul I si II pentru juniorii de la CSM Vatra Dornei

Locul I si II pentru juniorii de la CSM Vatra Dornei - Atletii de la CSM DORNA Vatra Dornei au obtinut urmatoarele rezultate: Leanca Andrei locul 1 la juniori1 ,Mihaescu Claudiu Daniel locul 1 la juniori 3 si Vintu Paula-Alina locul 2 la junioare 3, toti au concurat in proba de 4 kilometri.
Sâmbătă 12 aprilie 2014, Bistrița a fost gazda ediției a 10-a a crosului “Gabriela Szabo”. Cu Primăria Bistrița și Inspectoratul Școlar Județean ca și organizatori, Consiliul Județean ca și partener, Ministerul Tineretului și Sportului, Direcția Județeană pentru Sport, CSM , LPS Bistrița, Asociația Județeană de Atletism, Facultatea de Educație Fizică și Sport Bistrița ca și colaboratori, competiția a adunat la start peste 1200 de participanți din județ și din țară.



Startul competiției s-a dat la ora 10,00 din curtea Colegiului Național Liviu Rebreanu, unde atletii de la CSM DORNA Vatra-Dornei au obtinut urmatoarele rezultate: Leanca Andrei locul 1 la juniori1 ,Mihaescu Claudiu Daniel locul 1 la juniori 3 si Vintu Paula-Alina locul 2 la junioare 3, toti au concurat in proba de 4 kilometri.

”Sunt foarte bucuros de evolutia sportivilor mei care din data de 1 aprilie si pina pe 8 mai stau in cantonament la Medias. Speram ca in data de 9 mai 2014, sportivul dornean Andrei Leanca sa isi faca baremul pentu campionatul mondial din SUA in proba de 10000 m pista. As vrea sa multumesc pe aceasta cale conducerii primariei Vatra-Dornei cit si firmei Timisore Contructim fara ajutorul careia nu puteam realiza acest cantonament”, a spus Cristian Prasneac.







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei