Bronz obţinut de atletul dornean Claudiu Mihăescu în Turcia

Claudiu Daniel Mihăescu, de la CSM Dorna Vatra Dornei a reuşit să se claseze al treilea în proba de 2.000 de metri, cu timpul de 5 minute, 59 de secunde şi 6 sutimi, fiind devansat de 2 sportivi din Turcia.
Considerată o mini Olimpiadă destinată copiilor născuţi în anii 1999 şi 2000 - Internaţional Children Sports Games, găzduită de oraşul turc Konya în perioada 21-24 aprilie, i-a adus o medalie de bronz atletului dornean Claudiu Daniel Mihăescu.

Chiar în prima zi de concurs, Claudiu Daniel Mihăescu, de la CSM Dorna Vatra Dornei a reuşit să se claseze al treilea în proba de 2.000 de metri, cu timpul de 5 minute, 59 de secunde şi 6 sutimi, fiind devansat de 2 sportivi din Turcia.

La Internaţional Children Sports Games au fost invitaţi 634 de particpanţi din 48 de ţări, care se întrec în nu mai puţin de 13 discipline sportive.



„Sunt foarte mulţumit de performanţa obţinută de Daniel, mai ales că acesta se află la prima convocare la lotul naţional. Este un rezultat deosebit pentru palmaresul clubului CSM Dorna Vatra Dornei”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei