A spart o casă de vacanţă, la câteva zile după ce a fost eliberat din penitenciar

Eliberat din penitenciar la mijlocul lunii trecute, un tânăr din municipiul Vatra Dornei a ajuns din nou în spatele gratiilor, pentru că spart o casă de vacanţă la câteva zile după ce a ieşit pe poarta închisorii.


Vineri seară, poliţiştii dorneni au fost sesizaţi despre spargerea unei case de vacanţă de pe raza localităţii. Proprietara imobilului respectiv, o femeie în vârstă de 38 de ani, din judeţul Iaşi, le-a spus poliţiştilor că nu a mai trecut pe la imobilul respectiv în perioada 2-7 martie a.c., interval în care s-a produs şi furtul. Din casa de vacanţă a păgubitei au fost sustrase băuturi şi produse alimentare, precum şi aparatură electronică.

Încă de la început, judiciariştii poliţiei din Vatra Dornei l-au introdus pe lista suspecţilor şi pe un anume Ionuţ M., un individ cunoscut cu antecedente penale, eliberat din închisoare pe 15 februarie a.c.

Suspiciunile poliţiştilor s-au confirmat, fostul deţinut fiind probat că ar fi cel care a spart casa de vacanţă.


„Față de învinuit s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă”, au transmis duminică reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei