Prins în flagrant la Vatra Dornei

Duminică, 29 decembrie, ora 03.00, Poliția municipiului Vatra Dornei, a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” despre faptul că o persoană încearcă să pătrundă prin efracție în incinta unui magazin de piese auto din localitate.


Polițiștii deplasați operativ la fața locului l-au identificat în flagrant și imobilizat un bărbat, de 39 ani, din comuna Ciocănești. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, duminică, în jurul orei 02.30, suspectul a forțat cu ranga pe care o avea asupra sa sistemul de închidere-asigurare al ușii de acces în incinta unei societăți comerciale, a pătruns în interior și a căutat sume de bani, după care a părăsit incinta fără a sustrage bunuri, înscrisuri sau valori. Ulterior, în jurul orei 03.00, s-a deplasat pe strada Schitului, la sediul magazinului de piese auto, unde a încercat să forțeze cu ranga pe care o avea asupra sa ușa de la intrare, fiind prins de poliţie.

În baza probatoriului administrat, faţă de invinuit s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de furt calificat şi reţinerea pentru o perioadă de 24 ore, după care a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, care a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. ”Bărbatul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava până la expirarea ordonanţei de reţinere”, au precizat intr-un comunicat reprezentanții IPJ.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei