Inaugurarea bazei sportive de la Poiana Stampei

La sfârşitul lunii octombrie la Poiana Stampei a fost inaugurată noua bază sportivă compusă dintr-un teren de fotbal, dotat cu sistem de iluminare pe timp de noapte şi o clădire dotată cu toate utilităţile: vestiare, duşuri, grupuri sanitare şi încălzire centrală.

Finanţarea acestei investiţii a fost asigurată de Guvernul României în parteneriat cu Unitatea Administrativ Teritorială Poiana Stampei.

“La Poiana Stampei va funcţiona o bază sportivă modernă în urma unei investiţii mult aşteptată de tinerii din comună. Din iniţiativa preşedintelui T.S.D. Poiana Stampei, Alexandru Isopel, sala de sport a fost amenajată şi dotată cu diverse aparate pentru fitness şi culturism, de ultimă generaţie care aşteaptă să fie folosite la întrega lor capacitate. Acest spaţiu va deveni un loc în care tinerii pot să îşi consume caloriile şi energia după dictonul latin "Men sana in corpore sano" (Minte sănătoasă în corp sănătos).

Investiţia nu ar fi fost dată în folosinţă fără sprijinul primit de la Alexandru Isopel şi de la prof. Vasile Chiforescu, directorul Şcolii din Poiana Stampei”, ne-a declarat Viluţ Mezdrea, primarul comunei Poiana Stampei. Sala de fitness şi culturism “Poiana” se află în curtea şcolii cu clasele I-VIII Poiana Stampei.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei