Tânărul care şi-a înjunghiat soţia în gara Vatra Dornei, trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor calificat, a tânărului care şi-a înjunghiat soţia în gara Vatra Dornei, în noaptea de 14/15 august.


În urma cercetărilor făcute de poliţişti la vremea respectivă a reieşit că victima, I.L., în vârstă de 17 ani, din oraşul Gura Humorului, a plecat de acasă din data de 11 august a.c., în urma bătăilor primite de la soţul ei, Boby Ionuţ Lăcătuş, din comuna Pojorâta.

Cei doi soţi locuiau la Gura Humorului, însă tânăra a plecat de la domiciliu şi a venit în municipiul Vatra Dornei, unde locuiesc părinţii ei.

Cu puţin timp înainte de producerea agresiunii, în jurul orei 00.10, adolescenta a fost sunată de soţul ei, care i-a cerut să vină în gara Vatra Dorna Băi.

„După ce s-au întâlnit, tânărul a scos un cuțit, cu care şi-a înjunghiat soţia în spate, după care şi-a provocat leziuni de autovătămare la nivelul pieptului”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei