Sala de Evenimente Lordinu a fost inaugurata - VIDEO

In weekend-ul 11 - 12 Mai 2013, Sala de Evenimente Lordinu a fost inaugurata oficial, devenind astfel prima sala din zona Dornelor dedicata exclusiv evenimentelor. Sala a fost amenajata pe perioada ultimelor 7 luni in cladirea fostului Cinema din Vatra Dornei si forma acesteia, de tip amfiteatru, este cu adevarat deosebita si o face sa devina unica in zona din acest punct de vedere.

Inaugurarea s-a desfasurat pe parcursul a doua zile. Sambata, 11 Mai, a avut loc deschiderea oficiala in prezenta Primarului Municipiului Vatra Dornei, Ilie Bonches, a numerosilor invitati din mediul de afaceri dornean si a viitorilor miri care au ales sa-si petreaca evenimentul special din viata lor in aceasta locatie, iar Duminica, 12 Mai, a fost asa numita Zi a Portilor Deschise cand toti cei interesati au putut vizita sala.

Evenimentul de lansare a inceput cu taierea panglicii de inaugurare de catre Primarul Bonches si conducerea Lordinu, apoi a continuat cu o slujba de sfintire efectuata de catre un sobor de preoti, iar in cele din urma toti invitatii au fost tratati cu un bufet suedez pe un fond muzical asigurat de organizatori.

Odata cu aceasta deschidere oficiala Sala de Evenimente Lordinu si-a prezentat si firmele colaboratoare alaturi de care va oferi viitorilor clienti un pachet complet de servicii. Astfel au fost prezenti reprezentantii firmei de aranjamente si decoratiuni Bogadi Mariage Vatra Dornei care au asigurat si decorul salii cu ocazia inaugurarii, reprezentantii Flaviu Pop Photography care ofera servicii foto-video pentru orice tip de eveniment si reprezentantii Cofetariei Bristena.

Astfel, odata ce viitorii miri aleg Sala Lordinu pentru petrecerea evenimentului lor, acestora le sunt recomandate si firmele colaboratoare mai sus mentionate astfel incat toti clientii pot beneficia de pachete de servicii de cea mai buna calitate si la preturi avantajoase.


In filmuletul urmator puteti viziona imagini oferite de Orion TV de la evenimentul de lansare plus interviuri cu conducerea Salii Lordinu si cu administratorii Bogadi Mariage Vatra Dornei si Flaviu Pop Photography. Vizionare Placuta !


Pentru mai multe detalii despre Sala de Evenimente Lordinu si colaboratorii sai, accesati link-urile de mai jos:




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei