Două tinere, acroşate pe trecerea de pietoni de un şofer care a părăsit locul accidentului

Două tinere, una în vârstă de 16 ani şi una de 18 ani, au fost acroşate de un autoturism în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni, şoferul, un tânăr de 24 de ani, plecând de la faţa locului după ce a coborât şi a discutat cu victimele. Accidentul s-a petrecut joi, în jurul orei 16.20, pe strada Mihai Eminescu din municipiul Vatra Dornei.


Conform anchetei poliţiei, şoferul, Daniel Axinte, din municipiul Suceava, nu a acordat prioritate de trecere şi le-a accidentat uşor pe cele două fete, domiciliate în Panaci şi Dorna Arini. Şoferul a coborât şi a discutat cu cele două fete care aparent nu aveau leziuni. I-a dat uneia dintre ele 50 de lei şi i-a lăsat numărul de telefon, fiind convins că accidentul nu va mai fi sesizat poliţiei.

Ulterior, ambele tinere s-au prezentat la spitalul din localitate, unde au fost diagnosticate cu leziuni uşoare, care necesită până în zece zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii l-au sunat pe tânărul de 24 de ani, care a revenit la faţa locului. El a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.


Conducătorul auto este cercetat penal pentru părăsirea locului faptei fără încuviinţarea poliţiei. Având în vedere leziunile uşoare suferite de victime, acesta are şanse să scape destul de uşor din toată această poveste. Deocamdată poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere pentru că nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni.



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei