Din Vatra Dornei, în Italia, pe podiumul Campionatului European de karate Traditional pentru copii

Mai mulţi copii din municipiul Vatra Dornei, membri ai clubului sportiv „Fudo” din localitate, au reuşit performanţa de a urca pe podiumul Compionatului European de karate Traditional pentru copii, care s-a desfăşurat în perioada 15-19 mai a.c., în oraşul Caorle, regiunea Veneţia (Italia).

La competiţia la care au participat peste 450 de sportivi din 28 de ţări europene s-au aflat şi cincipracticanţi de Karate-do tradiţional de la clubul din Vatra Dornei, Bianca Giosu, Luiza Frăţiman, Roxana Tofan, Rareş Candrea şi Paul Candrea, care fac parte şi din lotul naţional, fiind selectaţi ca urmare a rezultatelor obţinute în cadrul Campionatului naţional.

Întrecerea a avut loc pe grupe de vârstă, iar micuţii karateca din Vatra Dornei au reuşit să obţină medalii la categoriile lor.


La proba de karate pe echipe, grupa 6-7 ani, Bianca Giosu, Luiza Frăţiman şi Roxana Tofan s-au clasat pe locul I, iar la grupa 8-9 ani, Rareş Candrea s-a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la proba „ippon Kumite”

Locul II a fost obţinuit la proba „enbu mixt” de către Bianca Giosu şi Paul Candrea (grupa 6-7 ani). Bianca Giosu a obţinut locul al II-lea şi la proba de „ippon kumite” şi locul al III-lea la proba „Kata”. Tot la Kata, sportivii dorneni au obţinut şi un loc IV prin Luiza Frăţiman ( grupa 6-7 ani).

„Urmare a rezultatelor obţinute, aceşti sportivi vor reprezenta România si la Campionatul Mondial de Karate Tradiţional care se va desfăsura în orasul Praga, în luna decembrie a acestui an”, a transmis preşedintele clubului sportiv „Fudo”, Florin Roşca, care a ţinut să mulţumească Primăriei Vatra Dornei şi tuturor celor care au contribuit ca deplasarea în Italia să fie posibilă, dar şi părinţilor care au fost alături de mişcarea de karate tradiţional.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei